Αντικείμενο της υπηρεσίας είναι η εφαρμογή διαχειριστικών δράσεων για την προστασία και διατήρηση των πληθυσμών του λαγόγυρου και των ενδιαιτημάτων του σε επιλεγμένες περιοχές που εμπίπτουν στα όρια του τέως Φορέα Διαχείρισης Κορώνειας – Βόλβης -Χαλκιδικής.
Ο συνολικός προϋπολογισμός της δαπάνης θα ανέλθει στο ποσό των δώδεκα χιλιάδων εξήντα εφτά ευρώ και τεσσάρων λεπτών (12.067,04€) πλέον ΦΠΑ, ήτοι δεκατέσσερις χιλιάδων εννιακόσια εξήντα τριών ευρώ και δεκατριών λεπτών (14.963,13€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
Η προσφορά υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση pr@necca.gov.gr έως τις 17-02-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 (καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφοράς).
Δείτε την πρόσκληση υποβολής προσφοράς εδώ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΧ 1/2026
Απόφαση Επιλογής Προΐσταμένης Γενικής Διεύθυνσης του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.)
Διακήρυξη δημόσιου διαγωνισμού για την ανάθεση προμήθειας εξοπλισμού παρακολούθησης ελαφιών στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος LIFE Rhodope Vulture για την Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Δέλτα Έβρου και Δαδιάς