Ημερίδα με Θέμα : “Συνύπαρξη Ανθρώπου και Άγριας Πανίδας”.

Ημερομηνία Δημοσίευσης : 22 Σεπτεμβρίου 2023
Εκδηλώσεις
Ημερίδα με Θέμα : “Συνύπαρξη Ανθρώπου και Άγριας Πανίδας”.

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ) σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην ημερίδα με θέμα: «Συνύπαρξη Ανθρώπου και Άγριας Πανίδας» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/09 στις 10:00 π.μ., στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας και συγκεκριμένα στο καταφύγιο Μπάφι.
Μέσα από δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στους φυσικούς βιότοπους των ανωτέρω θηλαστικών, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν ανεκτίμητες γνώσεις για την παρουσία και τη συμπεριφορά τόσο του ελαφιού όσο και του λύκου, μαθαίνοντας για τη δυναμική μεταξύ αυτών των δύο θηλαστικών,καθώς και για την αλληλεπίδρασή τους με τους ανθρώπους.

 

Μέσω της ημερίδας, φιλοδοξούμε να εξοπλίσουμε κάθε συμμετέχοντα με τις σωστές πρακτικές που πρέπει να υιοθετηθούν για την εξασφάλιση μιας αρμονικής συμβίωσης με την άγρια πανίδα, προσφέροντάς τους όλες τις απαραίτητες γνώσεις για τη διατήρηση της λεπτής ισορροπίας του φυσικού μας κόσμου. Ελάτε μαζί μας και ζήστε μια επιμορφωτική εμπειρία που θα ξετυλίξει τα μυστήρια της συνύπαρξής μας με τα θαύματα του ζωικού βασιλείου!

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ για να λάβετε εντελώς δωρεάν την πρόσκλησή σας. Για πληροφορίες για την εκδήλωση παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Χέλη: g.chelis@trekking.gr, 6974871203

 

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ

 

Share on social :
Σχετικά Νέα
Εκδηλώσεις
12 Ιουνίου 2024

Ο ΟΦΥΠΕΚΑ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με 50 εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Διαβάστε Περισσότερα
Εκδηλώσεις
27 Μαΐου 2024

5 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – Γιορτάζουμε με περισσότερες από 40 εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Διαβάστε Περισσότερα
Εκδηλώσεις
20 Μαΐου 2024

Ο ΟΦΥΠΕΚΑ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα του Δικτύου Natura 2000 με ένα… Bioblitz!

Διαβάστε Περισσότερα