ΜΔΠΠ Ηπείρου: Ημερίδες παρουσίασης των διαχειριστικών δράσεων του ΥΜΕΠΕΡΑΑ

Ημερομηνία Δημοσίευσης : 3 Νοεμβρίου 2023
Εκδηλώσεις
ΜΔΠΠ Ηπείρου: Ημερίδες παρουσίασης των διαχειριστικών δράσεων του ΥΜΕΠΕΡΑΑ

Η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Ηπείρου του ΟΦΥΠΕΚΑ, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις ημερίδες και την εκδήλωση για την παρουσίαση της Πράξης:  «Διαχειριστικές Δράσεις προστατευόμενων περιοχών, ειδών και οικοτόπων στην περιοχή ευθύνης του τέως Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας Ιωαννίνων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020 (ΥΜΕΠΕΡΑΑ)».

 

Οι δράσεις παρουσίασης θα πραγματοποιηθούν στα Ιωάννινα στο συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου Epirus Palace Congress and Spa το χρονικό διάστημα από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2023.

 

Οι ημερίδες και η εκδήλωση αποσκοπούν τόσο στην ενημέρωση των άμεσα εμπλεκόμενων φορέων της περιοχής και του ευρύτερου κοινού, για τα αποτελέσματα των διαχειριστικών δράσεων και των δράσεων παρακολούθησης, που υλοποιήθηκαν στην Προστατευόμενη Περιοχή της Λίμνης Παμβώτιδας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΥΜΕΠΕΡΑΑ», όσο και στη γενικότερη ευαισθητοποίησή τους για τα περιβαλλοντικά ζητήματα της Προστατευόμενης Περιοχής.

 

Οι ημερίδες και η εκδήλωση συγχρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και συγκεκριμένα από το ΠΕ1 του Υποέργου 1 της Πράξης: «Διαχειριστικές Δράσεις Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, Ειδών και Οικοτόπων στην περιοχή ευθύνης του τέως Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας Ιωαννίνων”.

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Share on social :
Σχετικά Νέα
Εκδηλώσεις
8 Δεκεμβρίου 2023

Ημερίδα: “Άσκηση της δασικής μελισσοκομίας για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στο Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης”

Διαβάστε Περισσότερα
Εκδηλώσεις
7 Δεκεμβρίου 2023

Ημερίδα: “Διαχειριστικές Δράσεις Προστατευόμενων Περιοχών, Ειδών και Οικοτόπων στην περιοχή ευθύνης του τέως Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και Θάσου”

Διαβάστε Περισσότερα
Εκδηλώσεις
7 Δεκεμβρίου 2023

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Κοτυχίου-Στροφυλιάς και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτ. Πελοποννήσου

Διαβάστε Περισσότερα
Μετάβαση στο περιεχόμενο