Φαράγγι Σαμαριάς και Μαυρόγυπας στη Σχεδία που κυκλοφορεί τον Οκτώβρη
Ημερομηνία Δημοσίευσης :
Νέα, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου
Φαράγγι Σαμαριάς και Μαυρόγυπας στη Σχεδία που κυκλοφορεί τον Οκτώβρη
Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ), συνεχίζει να στηρίζει το Περιοδικό Δρόμου Σχεδία και στο τεύχος 115 που κυκλοφορεί.
Στο τεύχος Οκτωβρίου, επιλέξαμε να παρουσιάσουμε μία από τις πιο εμβληματικές προστατευόμενες περιοχές της Ελλάδας, το Φαράγγι της Σαμαριάς και ένα από τα μεγαλύτερα αρπακτικά πουλιά του κόσμου που ζει στην Ελλάδα, τον Μαυρόγυπα.
Διακήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού κάτω των ορίων με ανοικτή διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών ασφάλισης των οχημάτων, πλωτών μέσων του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. για το έτος 2026 - (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)
Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την ανάθεση προμήθειας και τοποθέτησης πασσάλων οριοθέτησης/ αποτροπής διέλευσης οχημάτων στη θέση Ίντσκο (Αγία Παρασκευή) της λίμνης Χειμαδίτιδας
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για υποβολή πρoτάσεων προς σύναψη μίας (1) Σύμβασης Μίσθωσης Έργου ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή έργου Στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1: «Υποστήριξη της λειτουργίας της Πράξης» της Πράξης «ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ» με κωδικό MIS 6016558
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την ανάδειξη αναδόχου για την υπηρεσία: «Παρακολούθηση ημερόβιων επικρατειακών αρπακτικών πουλιών και του Μπούφου στο Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου και στην ΖΕΠ GR1110009 - Νότιο Δασικό Σύμπλεγμα Έβρου»
Διακήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού κάτω των ορίων με ανοικτή διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών συντήρησης και επισκευών του στόλου των οχημάτων του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. για το έτος 2026