Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Κέντρο Ενημέρωσης Ολύμπου

Ημερομηνία Δημοσίευσης : 28 Φεβρουαρίου 2022
Νέα, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Κέντρο Ενημέρωσης Ολύμπου

Το Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου επισκέφθηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής της στο Λιτόχωρο, η οποία γίνεται με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της Επανάστασης του Ολύμπου του 1878.

 

Την Πρόεδρο υποδέχτηκαν από πλευράς του ΟΦΥΠΕΚΑ η πρόεδρος, Μαρία Παπαδοπούλου, ο γενικός διευθυντής, Γιάννης Μητσόπουλος, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Τομέα Α’, Διονυσία Χατζηλάκου, καθώς και ο προϊστάμενος Τριαντάφυλλος Μπίτος και το προσωπικό της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου.

 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στο Κέντρο Πληροφόρησης, το οποίο εξελίσσεται σε τέσσερα επίπεδα αναπαριστώντας την ανάβαση στο βουνό των θεών. «Το μυθικό βουνό της χώρας μας που γοητεύει διαχρονικά και μας προσκαλεί να το εξερευνήσουμε, παρουσιάζεται με γοητευτικό τρόπο στο Κέντρο Ενημέρωσης του Ολύμπου. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιστημονικούς συνεργάτες για τη δουλειά τους», έγραψε η Πρόεδρος στο βιβλίο επισκεπτών του Κέντρου Ενημέρωσης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου.

 

Η κ. Σακελλαροπούλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αγριόγατα και το αγριόγιδο του Ολύμπου, ενώ, καθώς η ίδια είναι πεζοπόρος, εξέφρασε την επιθυμία και να πεζοπορήσει στον Όλυμπο.

 

 

 

 

Ο γενικός διευθυντής του ΟΦΥΠΕΚΑ, Γιάννης Μητσόπουλος, ο προϊστάμενος της Μονάδας Διαχείρισης Ολύμπου, Τριαντάφυλλος Μπίτος, η πρόεδρος του ΟΦΥΠΕΚΑ, Μαρία Παπαδοπούλου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Τομέα Α, Διονυσία Χατζηλάκου, η ξεναγός της Μονάδας Διαχείρισης Ολύμπου, Θέμις Νασοπούλου και ο δήμαρχος Λιτοχώρου, Ευάγγελος Γερολιόλιος

 

Η Προέδρος της Δημοκρατίας με το προσωπικό της Μονάδας Διαχείρισης Ολύμπου

 

Share on social :
Σχετικά Νέα
Νέα, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου
25 Μαΐου 2022

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια τροφής σκύλων σε πέντε ΜΔΠΠ του ΟΦΥΠΕΚΑ

Διαβάστε Περισσότερα
Νέα, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου
25 Μαΐου 2022

Στις 21 και 22 Μαΐου γιορτάσαμε τα 30 χρόνια του Δικτύου Natura 2000!

Διαβάστε Περισσότερα
Νέα, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου
25 Μαΐου 2022

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών καθαριότητας των ΜΔΠΠ του ΟΦΥΠΕΚΑ για το έτος 2022

Διαβάστε Περισσότερα
Μετάβαση στο περιεχόμενο